Om Neuro4you og min professionelle baggrund

Jeg har 24 års erfaring som lærer og skoleleder i grundskolen (0.-9. kl.), og jeg har mødt mange børn og forældre, der trængte til hjælp på forskellig vis. Jeg ville gerne have kendt til neurofeedback (nf) noget før.

Det er med god grund, at nf anvendes flere og flere steder (herunder på folkeskoler). Nf er effektiv, resultaterne tydelige og forløbene skaber en forandring. Derfor anvendes det i stadigt større omfang. 

Mange pædagogiske eller psykologiske tilgange er langvarige processer, som kan tage måneder eller år. Effekten af neurofeedback viser sig hurtigt – i løbet af de første 20 – 30 træninger (2-4 mdr.). Nogle oplever en effekt allerede efter de første uger. 

Jeg blev uddannet til neurofeedbacktræner i 2022, fordi jeg selv har oplevet den gode effekt af træningen og har set den hos andre. Jeg brænder for at gøre en forskel for dem, der ønsker en mærkbar forandring i deres liv4

Hos Neuro4you  

 • får du et individuelt tilrettelagt træningsforløb
 • anvendes test- og måleværktøjer til præcist at kortlægge dine udfordringer og måle progression.
 • vil du opleve at dine behov er i fokus
 • har jeg erfaring med en lang række udfordringer herunder migræne, ADHD, angst, smerter, søvnproblemer mm.

Det første træningsforløb består af 20 træninger.
Har dine udfordringer været tilstede i mange år kan du have glæde af et længere forløb. Jo længere tid, du har været udfordret, jo længere tid skal hjernen have for til at danne nye spor i hjernen. De lange forløb sikrer, at den effekt og bedring du oplever af træningen, er varig.

Et forløb starter med 2-3 sessioner om ugen, og kan justeres til 1-2 senere i forløbet.

Jeg/Neuro4you er medlem af EEGInstitute.dk (uddannelsessted og den danske partner ved EEG Info/Bee-Medic)

RSV EEG Institute Aps

Artikler, studier og resultater fra forskning, som jeg henviser til er udarbejdet og/eller formidlet gennem EEGInstitute, EEGInfo/Bee-Medic.

EEGInstitute.dk arbejder sammen med flere internationale partnere i udviklingen af Othmer-metodens ILF-neurofeedback samtidig med, at de som socialøkonomisk virksomhed arbejder for lettere adgang til neurofeedback for klienter.

For at dygtiggøre mig sparrer jeg med kollegaer og holder jeg mig opdateret via nyhedsbreve m.v. Jeg har deltaget i nedenstående, hvor EEGInstitute.dk er arrangører:

Årskonference (2022)
Praksisdag (2022)
12-12 arrangement (2023)
Advanced Course (2023)

MIN PROFESSIONELLE BAGGRUND

CERTIFIKATIONER

 • ARBEJDSLYSTKONSULENT
  Trivselskonsulent med viden om og erfaring med måling af arbejdslyst med GAIS og dertilhørende værktøjer, der kan forbedre arbejdslysten
  Værktøjet og målingerne kan anvendes til APV på virksomheder

 • NEUROFEEDBACKTRÆNER 
  EEGInstitute.dk, Hirtshals
  ILF Neurofeedback efter Othmer-metoden

UDDANNELSE

 • AKADEMIFAG
  ”Organisation og arbejdspsykologi”
  ”Coaching i organisationen”
  ”Positiv psykologi i organisationen”

 • DIPLOMMODULER
  ”Pædagogik og videnskabsteori”
  ”Vejledning i efterskolen”
  ”Ledelse og samarbejde”

 • MUSIKLÆRER, Statsseminariet, Jelling

 • DIAKON/PLEJEHJEMSASSISTENT, Diakonhøjskolen, Århus

ERHVERVSERFARING

 • Skoleleder på Skovlund Friskole

 • Lærer/souschef på Hedegård Friskole

 • Selvejende og kommunale plejehjem, 8 år

Træning og muligheder

Hvordan har du det ?

Det unikke ved træningsforløb i neurofeedback er, at du ikke bevidst skal være opmærksom på at ændre vaner for at opnå effekt af træningen. De bedste resultater kommer oftest næsten snigende, fordi hjernen selv skifter fokus. 

Ofte har vi det med at glemme, hvordan vi havde det for få måneder siden. Det kan det være en hjælp at involvere de nærmeste, mens du træner, så de hjælper dig med at se forandringerne.

Forud for hver træning har jeg behov for kort at høre, hvordan du har haft det siden sidst, så jeg kan tilrette din træning ud fra  din aktuelle situation. Mens du træner vil jeg også spørge ind til, hvordan du har det. Det meste af tiden har du ro til at slappe af og lade din hjerne lave arbejdet, mens du ser animationer fra mine særlige træningsfilm eller noget fra Netflix.

Træning i min klinik

Du møder op i klinikken hos mig i Give og vi aftaler en tid, så du får den træningstid, der passer dig bedst.

Klinikken befinder sig i mit hus, og indgangen er husets hoveddør, kig efter skiltet.

Du kan parkere lige udenfor huset eller tage tog/bus hertil. 

Hvis du f.eks. er chauffør for dit barn eller andre, er det muligt at tilbringe tiden udendørs i min dejlige have, hvis vejret tillader det eller indendørs i huset. Det er også muligt at gå nogle ture i nabolaget, da der er flere forskellige skønne ruter at vælge imellem.

Kommer du langvejs fra kan du vælge en mere intensiv træning, da vi kan tilbyde overnatning i separat afdeling mod betaling.

Det er muligt at træne flere gange samme dag.

Virksomhed, skole eller privat

Jeg kan komme til jer med al udstyr. Hvis jeg skal køre ud, giver jeg gerne et tilbud på dette – jo flere, jo billigere er det at træne flere sammen.

Virksomhed:
Skal sygefraværet nedbringes eller er sundhedspakker et personalegode, så kommer jeg gerne ud og fortæller om, hvordan I kan få glæde af træningsforløb med neurofeedback.

Skole:
Som inklusions- eller specialundervisningstilbud kan neurofeedback være en vigtig investering. Der er set positive resultater for elever med autisme, ADHD/ADD, OCD, mistrivsel, angst, ordblinde-vanskeligheder, skoleværgring, udadreagerende adfærd m.v.

Jeg deltager gerne i møder for at fortælle mere om neurofeedback og de resultater, der er opnåe

Find vej til klinikken i Give

Hvorfor vente?

Book en gratis og uforpligtende samtale, hvis du vil høre, om neurofeedback er noget for dig.