CRPS

Neurofeedback kan have en meget positiv effekt på CRPS – kompleks smertesyndrom. 

Neurofeedback kan give ro på nervesystemet, når der er smerter – også de kroniske smerter.

Neurofeedback kan påvirke nattesøvnen, tankemylder, uro, fordøjelsen m.v., som påvirkes når vi er i ubalance.

80% oplever en forbedring. Længden af forløb er individuelle, men der skal trænes mindst 20 gange for at opnå den gode varige.

Måske er du eller en af dine nærmeste stå påvirket af denne lidelse, at det går ud over deres/jeres hverdag sammen.

Måske har du allerede talt med mange, været i mange behandlinger, prøvet meget og måske orker du ikke fortælle flere fagpersoner.

Måske er der ikke energi til at prøve mere selv, eller måske er de første skridt trådt på en ny sti, men der mangler lidt energi.

GODT NYT 🙂
Neurofeedback er “samtalefri”, når først vi sammen har udfyldt en symptomtracker og er enige om fokus for forløbet.

Med et forløb i neurofeedback kan du opleve, at forandringerne kommer uden at du skal være bevidst om at træne, ændre vaner m.v. 

Der findes studier, artikler og forskning på en mange områder, som dykker ned i effekten af ILF neurofeedback i forhold til ADHD/ADD, angst, hovedpine  samt andre fysiske og psykiske lidelser.

Hvis du gerne vil vide mere om et specifikt emne, så ring eller skriv til mig og lad os få en snak om det, der optager dig.

Forældre
Forældre
Læs mere
"Før opstart lå udfordringerne højt på en skala fra 1-10. Fire uger efter afsluttet forløb opleves udfordringerne lavt på samme skala. Vi oplever en tydelig forandring. Vores datter har mere overskud og balance".

Neurofeedback og komplekst regionalt smertesyndrom (CRPS)

“Neurofeedback viser gode effekter i behandlingen af komplekst regionalt smertesyndrom (CRPS), som ofte er vanskeligt for “konservative” behandlinger at adressere.

Selv en 30-minutters neurofeedback session til mennesker med CRPS kan føre til en efterfølgende betydelig reduktion i subjektiv smerteopfattelse.

Fra undersøgelser af andre indikationsområder ses det, at sådanne virkninger, opnået med neurofeedback, efter et tilstrækkeligt antal sessioner (anbefales: Mindst 30) forbliver stabile over en periode på mindst 12 måneder selv efter afslutningen af forløbet”.

(EEGInstitute.dk)

——————

Lidelsen opleves som meget indgribende. 

CRPS er en kronisk lidelse, som hovedsageligt rammer arme og ben med en større reaktion på smerter end almindeligvis. Smerterne kan opleves som brændende, skarp, dunkende eller stikkende. 

Neurofeedback kan lindre symptomerne, når diagnosen er givet af fagfolk på området.