SELINAS FORTÆLLING
“Jeg har modtaget 20 sessioner med neurofeedback hos Jette.
Tidligere har jeg været ramt af både stress, angst og depression, og det er noget, der har fulgt og påvirket mig siden.
Jeg har med neurofeedback oplevet, at jeg er blevet bedre til at tackle svære og pressede situationer. Jeg reagerer ikke længere så voldsomt på forandringer, som jeg førhen har gjort. Jeg er blevet bedre til at tage den med ro.
Nogle gange efter en session, har jeg oplevet at have en anden form for overskud i dagene efter.
Jeg har prøvet alle mulige forskellige former for terapi, og jeg kan klart anbefale neurofeedback.
Jeg har ikke oplevet at få det store ud af fx kognitiv terapi, men oplever nu, at neurofeedback har hjulpet mig på vej til et liv med mere overskud og ro.
Neurofeedback kan anbefales til andre fordi:
“Man skal ikke bruge så meget energi, da man egentlig bare sidder og slapper af med en valgfri serie på Netflix i den tid, man modtager behandling”.
Neurofeedback kan have en meget positiv effekt på stress.
Jeg har trænet flere med symptomerne på stress og fælles for dem alle er, at de oplevede en forbedring på flere af disse områder:
De fleste oplever en forbedring, når de gennemfører et forløb. Længden af forløb er individuelle, men der skal trænes mindst 20 gange for at opnå den gode varige effekt.
Der findes studier, artikler og forskning på en mange områder, som dykker ned i effekten af ILF neurofeedback i forhold til ADHD/ADD, angst, hovedpine samt andre fysiske og psykiske lidelser.
Hvis du gerne vil vide mere om et specifikt emne, så ring eller skriv til mig og lad os få en snak om det, der optager dig.
Neurofeedback og angst
“Alle rapporterede (case)studier opnåede en betydelig reduktion i angstvurderinger, selv om forskellige protokoller blev anvendt og forskellige patientgrupper blev vurderet. Også forbedring i den daglige funktion og trivsel efter neurofeedback-træning blev almindeligt rapporteret. Disse beskrivelser stemmer overens det der observeres i klinisk praksis”. (EEGInstitute.dk)
——————
Andelen af voksne danskere med en høj score på stressskalaen er steget fra 21 pct. i 2013
til 25% i 2017 og 29% i 2021.
Der er en større andel af kvinder, der scorer højt på stressskalalen, end mænd. I 2021 havde 34% af kvinderne et højt stressniveau, mens det samme gjaldt for 25% af mændene.
Stress er også mere udbredt blandt unge end blandt ældre personer, og gruppen af 16-24-årige har flest med en høj score på stressskalaen med 31% blandt mændene og 52% blandt kvinderne.
Måske er du eller en af dine nærmeste stå påvirket af angst, depression og/eller stress, at det er meget indgribende på mange områder.
Måske har du allerede talt med mange, været i mange behandlinger, prøvet meget og måske orker du ikke fortælle flere fagpersoner om udfordringerne.
Måske er der ikke energi til at prøve mere selv, eller måske er de første skridt trådt på en ny sti, men der mangler lidt energi.
GODT NYT 🙂
Neurofeedback kan være løsningen og er “samtalefri”, når først vi sammen har udfyldt en symptomtracker og er enige om fokus for forløbet.
Med et forløb i neurofeedback kan du opleve, at forandringerne kommer uden at du skal være bevidst om at træne, ændre vaner m.v. Al træning foregår i din underbevidsthed, og din vigtigste opgave bliver at slappe af, mens du træner.