Mere end 90% af klienterne oplever effekt af træningen, når de har gennemført et forløb på
20-30 hjernetræninger hos NEURO4YOU.
Symptomer er mere interessante i neurofeedback end diagnoser, i forhold til tilrettelæggelse af træningen. Læs herunder om symptomer, andres fortællinger, resultater, forskning og studier – en gavnlig effekt på en lang række områder. Vil du vide mere end det, du kan læse dig til her, så brug formularen nederst på siden.
NYT FRA EEG INSTITUTE.DK
Ny forskning på ILF-neurofeedback
“Vi er meget begejstrede for at kunne dele denne nyhed med jer.
Der er kommet ny forskning hvor neurofeedback er anvendt til en række forskellige lidelser, hvilket altid er spændende. Denne gang er det ikke mindre end 11 undersøgelser og artikler der er blevet udgivet, under den fælles titel ”Endogenous Neuromodulation in the Infra-Low Frequency Regime”. Vi forventer også mere i den kommende tid.
Det er mange artikler som tilsammen repræsenterer et stort skridt fremad for vores metode. Fra klinisk erfaring ved vi at ILF-neurofeedback kan hjælpe mennesker på tværs af en lang række lidelser, og den forskningsmæssige opbakning er utrolig vigtig. Det er nemlig artikler som disse der skal til, for at vi kan dokumentere hvad vores metode kan.
Det man har kigget på er blandt andet:
* Spændingshovedpiner
* Spiseforstyrrelser og komorbid PTSD
* Aldring
* Autisme
* PTSD
* Senfølger efter hjernerystelse
* Smerter
Der skal lyde en stor tak til Siegfried Othmer, Yury Kropotov og Andreas Ioannides, som har stået for hovedparten af det redaktionelle arbejde.
Vi vil løbende dele resultaterne via vores sociale medier”.
Du kan finde alle artiklerne på nedenstående link.
Endogenous Neuromodulation in the Infra-Low Frequency Regime
SOCIALSTYRELSEN:
“Børn og voksne med ADHD kan have gavn af hjælpemidler, fx til at skabe struktur i hverdagen, skærpe fokus eller få ro i kroppen.”
(Hjælpemiddelbasen 2019).
Velfærdsteknologi
“Neurofeedback (også kaldet EEG-træning, biofeedback eller bare hjernetræning), der træner hjernens evne til at regulere og kontrollere sig selv.”
(Socialstyrelsen, 2017)
Neurofeedback er vurderet af mere end 100 fagfolk i Tyskland. Det resulterede i stærkeste anbefaling for at anvende neurofeedback i forbindelse med ADHD: A↑↑
Kilde: Banaschewski et al., 2017. (S3) Leitlinie “Augmerksamkeitsdefizit-/Hyperaktivitätsstörung (ADHS) im Kindes-, Jugend-und Erwachsenenalter”.